Ubicación, Calle de Mandri, 12, 08022 Barcelona
Ubicació, Carrer de Mandri, 12, 08022 Barcelona
+932 12 64 44

estudi

JJAV-ESTUDITÈCNIC es un estudi d’arquitectura establert a Barcelona des de l’any 1990 on s’uneix la veterania amb les noves generacions.

Oferim solucions professionals de qualitat als nostres clients, sent la nostra tasca principal la implicació de tot el nostre equip en tots els projectes que realitzem i a través de la nostra experiència estudiem la millor solució a tots els problemes que sorgeixen en cada projecte.

Actuem en la major part del camp de l’arquitectura, destacant la reforma de centres escolars y pisos, la rehabilitació d’edificis i tot tipus de reformes interiors.

Treballem amb una estructura de professionals formada per arquitectes, arquitectes tècnic, enginyers i interioristes, que es complementa amb una xarxa de col·laboradors externs que desenvolupen aspectes tècnics com el càlcul d’estructures i instal·lacions, per a garantir l’èxit dels projectes realitzats per l’estudi.

Estem en constant renovació i millora en la metodologia del treball i cerca de noves tècniques i sistemes constructius, per això la formació continuada de l’equip és una eina fonamental. Des dels seus inicis apostem per programes de dibuix en 3D per això fa anys que treballem en ARCHCAD y conseqüentment anem incorporant la metodologia BIM als nostres projectes.

Hem desenvolupat un ampli ventall de serveis destinats a assessorar als nostres clients i a tenir cura pels seus interessos i objectius en cada projecte.

Realitzem projectes d’edificació d’obra nova i reforma, projectes de rehabilitació, projectes d’interiorisme, projectes d’urbanisme, ITE (Inspecció Tècnica d’Edificis), certificacions energètiques, certificats d’habitabilitat…